Site Overlay

Dostihy a sázky

Myslím si, že aby se člověk nenudil, tak si taky samozřejmě musí najít nějakou zábavu, která ho bude nadevše bavit. A věřte, že někdy to opravdu dlouho trvá, protože někdy je člověk opravdu vybíravý a taky nerozhodný, že neví, co by ho tak mohlo nejvíce bavit. Abych pravdu řekla, tak já bych se bez nějaké kvalitní zábavy vůbec neobešla. Protože mám ráda zábavu a moc ráda hraji třeba například deskové hry. Vážně, jsou fakt prima. Vy se možná smějete, že dospělou ženu, které už bylo třicet let, tak hraje ráda deskové hry. A věřte mi nebo ne, ale je to moje nejoblíbenější zábava.

Dostihy a sázky jsou prima.

A to já deskové hry beru taky jako sport, protože se někdy u toho potím, že si říkám, že je to někdy lepší než nějaká atletika anebo divoký sport. A hlavně Dostihy a sázky a aktivity, jsou moje nejoblíbenější hry. Hlavně Dostihy a sázky, protože díky dostihům a sázkám jsem potkala svého partnera, se kterými jsem dodnes. A jsme spolu už sedm a půl roku. A taky musím uznat, že právě Dostihy a sázky jsem jako malé dítě dostala k narozeninám. Takže na to mám také skvělé vzpomínky. Dostihy a sázky, tak tuto zábavnou hru jsme hráli s celou rodinou. Taky si vzpomínám, jak jsme jednou s otcem začali hrát tuhle hru, a ještě ke mně přišly dvě kamarádky, takže jsme to hráli ve čtyřech.

Ráda se bavím u koní.

A vážně, byla to opravdová zábava, protože ta hra byla skoro až nekonečná. Nakonec jak jsme to hráli asi tři dny. Vždycky jsme si na noc a někdy na odpoledne dali od toho pauzu, abychom si odpočinuli, ale věřte mi nebo ne, ale tuto zábavnou hru Dostihy a sázky jsme vážně hráli tři dny, že se na nás potom už chodili koukat také sousedi a taky rodiče mých kamarádek. A byla to opravdu zábava a taky vám tohle doporučuji. Ale samozřejmě chápu, že každý člověk se baví jinak. Někoho zase baví jenom třeba televize nebo mobilní telefon, který je velmi populární.